За Нас

slide1

Ние не можем да Ви обещаем безпроблемно бъдеще, но можем да Ви гарантираме, че когато имате проблем, ще бъдем зад Вас, за да Ви подкрепим!

Вероятно се питате как да изберете работодател за работа в Германия като социален асистент, когато в интернет пространството има толкова много фирми, предлагащи атрактивно заплащане и отлични условия за социални асистенти с опит и добри езикови познания. Как да се спрете на правилния, когато вече сте били лъгани и не искате това да се повтори? Ако отделите време да прочетете следващите редове ще разберете кое ни прави добри в нашата работа. Дори и да не се спрете на нас, ще Ви насочим какво трябва да изисквате от бъдещия си работодател, за да направите правилния избор.

Фирма „Ренато Груп“ Ви предлага:

  • Заминаване без такси и комисионни!
  • Законна работа с Трудов договор!
  • Високи нетни заплати – от 1200 € до 1500 € +!
  • Осигуровки върху 3750 лева на 8 часа!
  • Бонуси за Коледа и Великден!
  • Организиран и поет транспорт в двете посоки!
  • Безплатно настаняване и хранене в дома на пациента!
  • Допълнителна застраховка в ЗД „Алианц България“ и застраховка Трудова Злополука
  • 24 часов спешен телефон!
  • Бърза реакция и съдействие при проблем!

Обединението от фирми „Ренато Груп“ е създадено през 2006 г. и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри, за работа в Република Германия, като Социални асистенти/Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане).

Ренато Груп“ предоставя своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи както на Вашите очакванията, така и на изискванията на немските ни партньори и в частност – семейства.

Успяхме да изградим свой собствен облик и начин на работа. Това обаче изобщо не беше лесен процес.

Извървяхме шестнадесет години труден и неравен път. Път, по време на който научихме много полезни неща. Често с цената на грешките, които правехме. Сблъскахме се с много законодателни промени касаещи работа в Германия, некоректни партньори и неблагодарни семейства. Всичко това обаче ни направи по-силни, издръжливи и гъвкави.

Ние Ви предлагаме дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение. Това налага осъществяване на лична среща, за да можем да Ви създадем работен профил, да изготвим Автобиография, за да селектираме най-подходящата за Вас работна позиция, като вземаме предвид: нивото на езиковите Ви познания, квалификация, опит, Вашите очаквания и изисквания.

Най-добрият рекламен агент е доволният клиент! За нас е огромна чест и признание, че над 50% от кандидатите за Социални асистенти, се обръщат към нас, по препоръка на техни близки и познати, с които работим или са работили с нас през годините и чиито изисквания спрямо нашите услуги са били напълно удовлетворени. Благодарим Ви за доверието! Ние съзнаваме и високо оценяваме Вашата преданост през времето, през което сме работили заедно.

Благодарствени и поздравителни картички, както и снимки изпратени от наши служители от Германия,  можете да разгледате ТУК и ТУК.

Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук