Вижте нашият Екип от всеотдайни, компетентни и сърцати служители

team-renato

Ние от „Ренато Груп“ държим на личната среща. За нас е важно да се запознаем, да научим повече един за друг, да застанем пред Вас с лицата си, за да изградим доверие. И ако не го оправдаем на по-късен етап, да можете да посочите с пръст виновника.

Ние бихме били нищо без Вас – нашите асистенти. Вие, които сте командировани в чужда страна, далеч от близките си и благодарение на които, ние – служителите в България, получаваме заплатите си.

Затова, обещаваме да направим всичко по силите си, за да Ви осигурим добра работна среда, справедливо заплащане и да бъдем на разположение винаги, когато се нуждаете от съдействие, добра дума или подкрепа. Защото, когато Вие сте доволни, това означава, че сме постигнали добра екипна работа. А екипната работа е сигурен знак за успех. И обратно, ако липсва доверие, ако не си помагаме и сътрудничим, всяко начинание е обречено на провал.

Нека бъдем екип!

Ето и част от нашите прекрасни служители, които представят лицето на фирмата ни в Германия ! Още снимки ТУК.

 

През 2016 година Фирма Ренато Груп отбелязва 10 годишнината си. Повече подробности можете да разгледате ТУК.

10 години фирма Ренато Груп!

10 години фирма Ренато Груп!


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628

Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук