Работа в Германия- Грижа за възрастни хора. Стъпки при кандидатстване


ВАЖНИ СТЪПКИ ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА РАБОТА В ГЕРМАНИЯ ЗА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

След като четете тази информация, значи вече сте направили първата стъпка и сте на сайта на фирма „Ренато Груп“. Тук е посочена най-важната информация, относно изискванията, начина на кандидатстване и условията на фирмата, касаещи работа в Германия за грижа за възрастни хора.

Втора стъпка: Установяване на контакт/Първично телефонно/скайп интервю.

2

Вече сте се информирали подробно от сайта ни за работната позиция и проявявате сериозен интерес. За да получите допълнителна информация, може да се свържете с нас чрез някой от посочените в сайта фирмени телефони. Бихте могли да ни пишете и по скайп, но имайте предвид че, не винаги можем да отговорим веднага, поради множеството запитвания. (Моля, вижте Контактите към сайта ТУК).  Също така, за да кандидатствате можете да попълните и Контактната форма по-долу и ние ще се свържем с Вас.
По време на телефонния/скайп разговор,  ще Ви зададем няколко въпроса на немски език с цел да установим езиковите Ви познания. В случай че са незадоволителни, ще Ви предоставим материали, по които да се подготвяте самостоятелно и когато се почувствате по-уверени и придобиете нови знания ще се радваме да се чуем отново.

Трета стъпка: Лична Среща. След като сме установили, че отговаряте на нашите изисквания за възраст, опит и езикови познания, следва покана в удобен за Вас ден и час, за лична среща в офиса на фирма „Ренато Груп“, в гр. Казанлък.

Марияна Зафирова

Личната среща с всеки кандидат е задължителна! Смятаме, че личния контакт е изключително важен, за да можем да Ви изготвим подробен профил и автобиография, с цел да селектираме подходяща за Вас работна позиция, касаеща работа в Германия за грижа за възрастни хора, като се базираме на Вашата квалификация, опит, изисквания и очаквания.

По време на срещата ще Ви обясним подробно какви документи е необходимо да подготвите за евентуалното си назначаване на работа.

Таня Гамишева(връзки с клиенти)Четвърта стъпка: Вече сте вписани в нашата база данни. Когато получим работна заявка, на чиито изисквания отговаря Вашия профил и която е съобразена с Вашите възможности и очаквания, ние подаваме Вашата автобиография. Възможно е да получите едно или множество телефонни обаждания от Германия във връзка със заявки, на които сме Ви подали. Подгответе се за разговор по телефона на немски език. Това, че са Ви се обадили, не означава автоматично, че са избрали Вас, тъй като семействата разполагат с няколко автобиографии на кандидати и избират измежду тях.

Пета стъпка: Вие сте одобрен/а за работна позиция! Ние Ви известяваме чрез телефонно обаждане и Ви запознаваме подробно с офертата: дата на отпътуване, период на командироване, условия на живот в домакинството, възраст, заболявания и особености на лицето, за което ще полагате грижи, заплата и т.н.
contract_signing_000017511189

След като потвърдите, че приемате работната оферта, уточняваме удобен за Вас ден и час, за да ни посетите и да подпишем Трудов договор,  касаещ работа в Германия за грижа за възрастни хора. Организираме всички документи свързани с Вашето командироване (трудов договор, застраховка, билет) и координираме посрещането Ви с нашите немски партньори и немския клиент, ползвател на услугата.

За да получите повече информация или искате да се свържете с представител на фирмата , моля кликнете тук.

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа:

*
*
*
*
*
*
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук