До 1560 лв. обезщетение при безработица на месец! Възможно ли е?

Както много от Вас са вече запознати, фирмата ни командирова социални асистенти в Германия и ги осигурява на тавана за България, който вече е 3.400. лева при максимални осигурителни часове 40 за седмица.
Да си представим следната ситуация: Границите на Германия са дългосрочно затворени заради COVID-19 и няма как да заминете на работа. Т.е. трябва да прекратите Трудовия си договор с нашата фирма и да излезнете на борса. Или имате друг семеен или личен проблем и не можете да работите за определен период от време.

Обезщетението при безработица възлиза на около 60-79лв. на ден. /при максимална ставка за обезщетение/

На трудовата борса се получават 60% от осигурителния доход на база осигуровки 24 месеца назад. Ако преди да започнете работа при нас сте била безработна, останалите месеци са на база минимална заплата, ако сте работила се гледат внесените осигуровки, върху каква сума са.

Периодът, за който ще получавате парично обезщетение (между 4-12 месеца),  зависи от трудовия ви стаж и платени осигуровки.

Ето и реални примери:

Наша служителка, която има лични проблеми и не може да работи в момента, получава месечно обезщетение от трудовата борса в размер на средно 1.560 лева (74,29лв. на ден таван на борса). Прилагаме и доказателство за това:

При невъзможност да пътувате сама /инсулт, счупвания и др./ сте застрахована и гарантирано ще получите асистенция от трето лице!

Практиката ни показва, че много асистенти изпълняват тази длъжност  без трудов договор в Австрия, Италия или в Германия, но на ниски часове и  осигуровки под минимума.  За съжаление никой не е застрахован, но при настъпване на злополука, инсулт, инфаркт,  други тежки заболявания или невъзможност за пътуване и работа поради други проблеми, не разполагат с каквито и да е обезщетения!

Важно е да мислим добре  за нашето бъдеще! Фирмата ни се старае по всякакъв начин да помага и съдейства на своите служители от всякакво естество!

Доверете се на сигурност и отлично отношение, доказани през последните 15 години професионален опит!

Освен обещетения при безработица при нужда, високите осигуровки върху, които Ви осигуряваме са във Ваша ползва и в случай на здравословен проблем и имате нужда болнични.  Повечето подробности ТУК:

Ако желаете да получите повече информация и на други важни теми, разгледайте ТУК: https://rabotagermania.com/vaprosi/

Ако предложението ни представлява интерес за Вас моля кандидатствайте ТУК.
 Или се свържете с нас по телефон или скайп от ТУК.


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук