Учете немски език с безплатни онлайн уроци

Мили приятели, напоследък попаднахме на полезни безплатни онлайн уроци по немски език, които бих могли да послужат на тези от Вас, които са начинаещи в изучаването на езика, а защо не и за надграждане на базовите познания.

Както може би знаете, семействата в немскоезичните страни не са много толерантни към социалните асистенти, не владеещи езика и ученето на място (както в Гърция и Италия) за съжаление не е добре посрещано. Разбира се комуникацията с хора, за които немския език е майчин, е най-добрият начин за усъвършенстване, но при липсващи базови познания често се стига до неприятни за асистента ситуации.

Поради тази причина ние от Ренато Груп по всякакъв начин се стремим да подпомогнем нашите кандидати в изучаването на немски език, така че те да могат уверено да постъпят в семейството и да си осигурят безпроблемна комуникация със своите пациенти и близките им.

Преди време създадохме за Вас систематизирани материали по немски език за социални асистенти, които предоставяме безплатно на всички желаещи, а следващите връзки ще Ви отведат към полезни онлайн уроци, които също са напълно безплатни и включват аудио с правилния изговор на думите и фразите.

Огромни благодарности на нашите асистенти, които споделиха тези връзки с нас!

Разбира се, ще се радваме ако и Вие споделите онлайн уроци, които са помогнали на Вас да научите немски език!

Ако владеете езика минимум на базово ниво, имате опит в обгрижването на възрастни хора и желаете сигурна и законна работа в Германия или Австрия, потърсете ни чрез контактната форма ТУК! Ние ще се постараем да намерим, най-добрата оферта за Вас!

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук