Такса роуминг отпада в ЕС от 15 юни 2017!

Такса роуминг отпада в ЕС от 15 юни 2017!

Добра новина!

След многогодишни дебати, Европейският парламент и страните-членки постигнаха споразумение такса роуминг да отпадне в ЕС. Споразумението се очаква да влезе в сила от 15 Юни 2017 (ако черна котка не му мине път или лобитата в Евросъюза отново не надделеят!).

Какво означава това за Вас?

  • Когато пътувате в Европа ще плащате за ползването на електронните си устройства същите цени,
   които плащате в България (според абонаментния си план). Ще отпаднат допълнителните такси за потребителите – т.е няма да доплащате за разговори, съобщения и данни, когато пътувате в ЕС при цени на държавата, в която се намирате. При изчерпване на абонаментния Ви пакет, който сте заплатили в България, цените ще са според тарифата на оператора, с който сте сключили договора (M-tel, Vivatel, BOB, Telenor).
  • Информация, която ще зарадва още повече нашите асистенти,  които не разполагат с кабелен интернет в домакинството,  където са командировани, е другото постигнато споразумение – за интернет услугите. Ще може да заплащате пакетна услуга в България за ползване на интернет, който да ползвате на територията на Германия. Важно обаче е да проверите най-изгодните предложения на пазара и подробно да се запознаете с условията: които тип мрежа ще ползвате (2G,3G,4G),  скорост,
  • мегабайти. Мобилният интернет използва безжична технология и предоставя достъп до глобалната мрежа. За да използвате мобилен интернет, трябва да имате подходяща SIM карта, съвместимо устройство (смартфон,

 

  таблет).

Допълнителна информация можете да получите на страницата на Дир.Бг и на страницата на Нова телевизия от ТУК.

Повече подробности за нашата компания,

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук