Работа в Германия за Социални асистенти и Болногледачи. Спестяване между 10 000 и 15 000 лв. на контракт! Това възможно ли е?

pari-spestiavane

Да, това е възможно!!!

В по-голямата си част,

нашите служители получават нетна заплата в диапазона 1100-1500 Eвро, чисто, след всички направени разходи, в зависимост от офертата и нейната тежест. При заетост от 5 месеца /това е само примерен престой/, който обикновено сключваме и средна месечна сума 1200 евро, парите, които ще спестите по сметката Ви ще бъдат около 11.700 лв., като има възможност за допълнителни придобивки до 200 евро на месец. / За тях, моля попитайте на място при интервюто/

И това не е всичко…

Освен тези пари, реалната брутна сума, която ще сме платили за Вас за период от 5 месеца, възлиза на около 16.000 – 17.000 лв, тъй като фирма „Ренато Груп“ ООД изплаща Вашите осигуровки на 100% върху тавана за България, който в момента е 3400лв! (средно 730 Евро за месец или 7140 лв. за периода на контракта). Те са предварително изчислени в първоначалната Ви оферта, която получаваме от клиента и са съобразени със закона, който влезе в сила в Германия от 01.01.2019 г.!

***ВАЖНО*** Високите осигуровки, върху които фирмата плаща за Вас от 3400лв на месец, са изключително важни при кандидати на възраст след 50 г., на които предстои пенсиониране. Те допринасят за повишаване на Вашия осигурителен праг. Има значение, ако при непредвидени ситуации имате нужда от болничен или останете без работа и ползвате обещетение от трудовата борса.

Ето и реални примери от наши служители :

  1. Наша служителка, която има лични проблеми и не може да работи в момента, получава месечно обезщетение от трудовата борса в размер на средно 1.560 лева (74,29лв. на ден таван на борса). Подробна публикация можете да разгледате ТУК.
  2. Наш служител, който претърпя внезапно отлепяне на ретината на едното око и получи пълно покриване на спешните медицински разходи, интервенции и операции. Обезщетението при последвалата неработоспособност бе в размер на 1.500 лв. за 1 месец. Той беше в болнични 4 месеца-общо 6000лв. Подробна публикация можете да разгледате ТУК.

… Освен всичко това, не забравяйте и факта, че за периода на контракта:

– получавате и пълно изплащане на транспортните разходи (в двете посоки), възлизащи на около 200-230 Евро с автобус.

– Ви е осигурена безплатна храна и настаняване в къщата, в която пребивавате, с което спестявате не малък разход.

Не пропускайте и това, че с фирма „Ренато Груп“ ООД Вие ще получавате едно специално отношение, което винаги гарантираме към всеки един наш служител:

  • Постоянен контакт, съдействие и подкрепа от страна на екипа ни;
  • 24-часова, отворена телефонна линия за спешни случаи;
  • Бърза смяна и намиране на нов подходящ случай при евентуален проблем, смърт или просто, ако химията с възрастното лице не се получава;

Заповядайте при нас, присъединете се в екипа ни, доверете се на опита ни… и ние ще направим всичко по силите си, за да Ви помогнем!

Вече 10 години фирмата ни съдейства на българи да намерят своята реализация в Германия!

В момента получаваме голям брой разнообразни оферти, които биват селектирани и подбрани специално за Вас и спрямо Вашите изисквания. Средно на ден получаваме между 7 и 10 оферти. Свържете се с нас и ние ще Ви намерим подходящата работна позиция! Подробна работна оферта, можете да намерите ТУК !

Ако предложението ни представлява интерес за Вас, моля кандидатствайте ТУК и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

… Моля Ви имайте предвид, че ако кандидатствате за позиция при нас с настройката, че работата като Социален асистент е лесна и няма какво да губите, тъй като не плащате комисионна, поемат Ви се разходи за транспорт и ще спестите лесни пари за 5-6 месеца- По-добре се откажете още сега! Дейността на Социалния асистент и в частност грижата за възрастни хора е изключително трудна и отговорна задача, която не е за всеки.


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук