С благодарност и сърдечни пожелания!

Декември е месецът, в който човек си прави равносметка на изминалата година  и със смиреност и благодарност се обръща към хората, които чувства наистина близки.

И по този повод, ние, офис служителите на Ренато Груп се обръщаме с благодарност именно към всички Вас – нашите асистенти.

Благодарим Ви за всеотдайността, трудолюбието и търпението, които влагате в работата си! Благодарим Ви за гласуваното доверие! С повечето от Вас работим съвместно повече от 5 години! Благодарим Ви, че ни допуснахте до себе си и редом с много от Вас съпреживявахме и добро, и зло: загуба на скъп човек или раждане на нов живот.

Благодарим и за милите жестове: картички, колети, домашни сладки, баници, питки и всякакви други вкусотии!

Всичко това означава МНОГО за нас!

Благодарение на Вас и Вашия труд, репутацията на фирма Ренато е изключително добра и към днешна дата ежедневно получаваме нови и нови запитвания от немски фирми, които проявяват интерес за съвместна работа с нас.  За тях ние вече сме доказано реномирана фирма със стабилни основи. Непоклатими основи, които изградихме благодарение на Вас!

Разбира се, все още срещаме трудности. Не винаги всичко върви по мед и масло. Периодично настъпват законови промени, които касаят Вашия труд, променя се и пазара на труда (клиентът изисква все повече и повече), конкуренцията също не спи…

Вероятно не на всички от Вас сме успели да помогнем и дори сме сигурно, че има и такива сред Вас, които не ни харесват и не одобряват начина ни на работа. Това е напълно нормално и ние го приемаме. Извиняваме се на онези от Вас, които може би несъзнателно сме подвели и чиито очаквания не сме успели да оправдаем.

Занапред смело Ви обещаваме, че каквото зависи от нас и е по силите ни, ще бъде направено! Когато имате нужда от нас – ние ще бъдем насреща! Защото ние сме един екип и съществуването ни без Вас е немислимо.

Като финални думи искаме да Ви поднесем нашите сърдечни пожелания за една спокойна и щедра Коледа, за успешна и пребъдна Нова Година. Нека вълшебството на Рождество Христово Ви съпътства и зарежда със животворни сили,
където и да се намирате по света!

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук