01.01.19 – Ренато Груп отново предлага най-добрите условия, съобразени с новото законодателство

Здравейте приятели на Ренато Груп,

Новогодишните празници са вече зад гърба ни, но наелектризираха с положителен заряд, сила и ведри емоции настоящата 2019 година. Нека си обещаем да я правим по-добра ежедневно.
В духа на този стремеж искаме да Ви уведомим, че от 01.01.2019 година настъпват няколко законодателни промени в Българското и Немско законодателство.
Бързаме да зарадваме всички и най-вече тези от Вас, които са в предпенсионна възраст или вече са пенсионирани служители и размерът на осигуровките е от съществено значение за актуализация на пенсионното Ви обезщетение, че максималният осигурителен праг в България нарасна и възлиза на 3.000 лева. Тоест максималните осигуровки при 40-часова работна седмица вече не са върху сумата от 2.600 лева, а върху 3.000 лева. Това означава, че осигуровките, които ежемесечно фирма Ренато Груп плаща за своите служители са съобразени с най-новите законодателни изменения  и са наистина високи.

Втората съществена промяна настъпва след повишаване на минималното почасово заплащане в Германия. До края на 2018 година то бе в размер на 8.84 EUR на час, а от началото на тази година се повишава на 9.19 EUR.

 

 

Добре знаете, че фирма Ренато Груп е аналог на законност, коректност и прозрачност. Затова и този път няма да изменим на същността си и няма да Ви разочароваме. За нас спазването на законовите наредби е водещ мотив за една добре свършена работа.

За тези от Вас, които все още не са част от екипа на Ренато Груп – побързайте! Времето напредва, възползвайте се от изключително добрите ни условия!

Тук можете да намерите повече информация относно нашите изисквания, на които всеки един от нашите кандидати трябва да отговаря: https://rabotagermania.com/rabota-bolnogledachi/

Можете да се свържете с нас на следните телефонни номера:

Мобилни телефони: +359 878/12 28 21, +359 885/17 83 97

Стационарен: +359 431/5 94 96   
E-mail: info@renato-job.com

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук