ПЕРСОНАЛЕН ИДЕНТИФИКАЦИОНЕН КОД КЪМ НАП

Clipboard01Фирма „Ренато Груп“ насърчава всеки свой служител да си извади Персонален идентификационен код (ПИК) от Националната агенция по приходите (НАП), за да може лично да проследява осигурителния си статус. Така няма да се доверявате на сляпо, а ще следите ежемесечно дали се плащат осигурителните Ви вноски и върху каква сума.

ПИК може да се издаде във всеки офис на НАП, независимо от Вашата адресна регистрация. Издава се въз основа на подадено заявление по образец и се удостоверява с лична карта.

При пълнота и коректност на данните в заявлението, в 7-дневен срок се издава разрешение за ползване на е-услугите чрез ПИК, което се връчва, заедно със запечатан плик, съдържащ информация за ПИК. Представлява 12 цифров код, който трябва да запазите и да използвате онлайн, на сайта на НАП (https://inetdec.nra.bg/pls/pub/login_pic.home?caller=home.magic)

Важно! Първоначален достъп до услугите,

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук