70-110лв на ден обезщетения при болнични! Реални ползи при осигуровки на тавана за България – в/у 3400 лева

Както много от Вас са вече запознати, фирмата ни командирова социални асистенти в Германия и ги осигурява на тавана за България, който към момента е 3.400. лева при максимални осигурителни часове.

В повече случаи ние работим с кандидати на средна възраст  40-70 години. Спецификата на длъжността, напрегнатото ежедневие и обстоятелствата, при които живеем, често водят до усложнение в здравословното състояние на всеки човек, до нужда от лекарска намеса за даден проблем, рехабилитационни грижи, нагревки и т.н. Именно тогава е важно, фирмата Ви (Вашият работодател) да Ви е осигурявала на тези високи осигуровки.

Спрямо разпоредбите на НОИ болничните в България се изплащат на база 80% от брутната Ви заплата за две години назад, което автоматично означава – обезщетение средно около 70-110лв на ден при дългосрочна заетост към нашата фирма.
Прилагаме и справка от НОИ като доказателство от наши служители, които вече са ползвали съответните обезщетения при болнични:Болничен може да ползвате дори и като пенсионер, ако Ви се наложи оперативна намеса или по-дълго лечение.
Като пример за това, ще Ви разкажем историята на наш служител, който претърпя внезапно отлепяне на ретината на едното око и получи пълно покриване на спешните медицински разходи, интервенции и операции. Обезщетението при последвалата неработоспособност бе в размер на 1.500 лв. за 1 месец. Той беше в болнични 4 месеца.

Много нови кандидати (работили в Австрия, Италия или в друга фирма в Германия , но на малко часове и ниски осигуровки ), идвайки на интервю в офиса ни, се интересуват от конкретна калкулация на парите, които биха получили за една календарна година работа при нас, за да могат да сравнят и да направят преценка. Молим всички от Вас , когато правите тези сметки, да вземете в предвид всички придобивки, които един трудов договор на реални осигуровки на тавана за България може да Ви донесе!

Когато се срещнем на интервю в офисът ни, с удоволствие ще Ви обясним всички подробности и придобивки и ще ще Ви предоставим конкретни примери на Ваши колеги.

Доверете се на сигурност и отлично отношение, доказани през последните 13 години професионален опит!

Освен обезщетения при нужда от болнични, високите осигуровки върху, които Ви осигуряваме са във Ваша полза и за обезщетение при безработица в случай, че внезапно останете без работа, здравословни усложнения или други казуси от личен характер. Повечето подробности ТУК:

Ако желаете да получите повече информация и на други важни теми, разгледайте ТУК: https://rabotagermania.com/vaprosi/

Ако предложението ни представлява интерес за Вас моля кандидатствайте ТУК.
 Или се свържете с нас по телефон или скайп от ТУК.

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук