Коледно послание от Саня Димитрова!

Днес получихме имейл от Саня Димитрова, наша скъпа служителка, която преди година и половина прекрати трудови отношения с нас, тъй като навърши 70 години и реши да се отдаде на заслужена почивка. Тя обаче не ни е забравила, за което и благодарим! Позволяваме си да споделим с Вас нейните думи, с които тя ни стопли и разчувства:

„Скъпи членове на фирма „Ренато“,

В навечерието на Коледа и Нова Година от сърце искам да Ви пожелая много здраве, щастие, много успехи.

Аз съм Саня Димитрова. Четири години работих с фирма Ренато в Германия като асистент. Имала съм и трудни моменти. Германците са дисциплиниран народ, но ако Вие работещите във фирмата сте точни и коректни, и те към вас ще бъдат! Германците умеят да уважават, да ценят човека.
Който има намерения да работи в Германия да не се двоуми. Заплатите са се превеждали на точната дата. Тази фирма беше първата която спази немският закон за заплащане на работния час – от 7.50 Евро за час. Беше първата в България, която изплаща пенсионните осигуровки в България на истинската заплата в Германия. 

И не на последно место, Петър Бозуков работи с талант, той умее да успокоява. Каквото Ви каже по телефона и в очите, това ще бъде! Той е отличен психолог!

Вие сте един чудесен екип, изпълнен с оптимизъм и търпение. За мен беше чест, че работех с Вас! Прегръщам Ви, целувам Ви! Бъдете живи и здрави и весели Коледни и Новогодишни празници.“

Декември е месецът, в който човек е изпълнен със смиреност и добро и се обръща с благодарност към хората, които чувства наистина близки. Благодарим Ви, Саня, че сте ни запазили в сърцето си и Ви пожелаваме магията и обаянието, които притежавате, да Ви съпътстват и занапред!

 

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук