Безплатно приложение за телефон – Преводач на над 60 езика

Фирма „Ренато Груп“ споделя с Вас следната полезна информация, която се надяваме, че максимално ще послужи на всеки един от вас!

Google е разработил една от най-добрите услуги за бърз превод, чрез която можете по всяко време да преведете дума, изречение или текст на над 60 езика.

Приложението предлага опцята да изговорите думата или фразата, от чиито превод се нуждаете, и да чуете съответните преводи. Можете да направите снимка на табела или текст и автоматичният превод ще последва след секунди. 

Мобилната версия на Google-Преводач е изключително полезна за хора, които пътуват, изучават различни езици или са попаднали в чуждоезикова среда и имат нужда от помощ при изразяване и разбиране.
Нужно е единствено да разполагате с телефон, таблет (независимо каква е Вашата операционна система) и интернет, дори и на минимална скорост. Бързо, лесно и удобно!

Благодарим ти, Google!

befunky-collage

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук