Стани Социален асистент в Австрия

Социален асистент Австрия!

Фирмата ни разширява мащабно своята дейност и успешно стартира партньорство с Австрийска компания, предлагаща позиции за Социални Асистенти/ Болногледачи на възрастни хора в Австрия! Ние Ви гарантираме, че същото старание и сигурност, както и високия стандарт, който спазваме при работата си на територията на Германия, ще играят водеща роля и при партньорството ни в Австрия.

Накратко ще Ви представим най – съществените и значими характеристики:

Условия:
• Пълно съдействие за регистрация на Гевербе, последващи документални казуси и цялостна организация.

• Пълно съдействие от страна на фирмата ни за поддръжка преди заминаване, подготовка на документи, избиране на подходяща оферта, организиране на пътуване.

• Пълно съдействие на територията на Австрия при възникнали казуси, проблеми и въпроси. / През всички тези години фирмата ни се доказа като една от водещите на пазара в Германия, именно заради това си качество, бързо и адекватно да разрешава трудности, пред които се изправят асистентите, изградения ни начин на работа – целесъобразно и сърдечно/.

• Финансови условия: Сумите варират между 70 EUR – 95 EUR бруто на ден, в които са калкулирани всички данъци, такси, осигуровки и допълнителни плащания. 

• Изплащане хонорара Ви и на транспортните разходи директно от семействата на Социалния асистент в Австрия!

Период на престой между 28-45 дни, като е желателно двама асистента да се редуват в едно семейство. / В този случай има възможност за допълнителни напасвания на дните на престой/

Изискване:
Разговорен немски, в който да можете да се разбирате сам на място и организирате дейноста си.
Препоръка от предишен клиент /aко имате опит като социален асистент в Австрия или на друго място /

За да кандидатствате,  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа:

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук