Станете наше рекламно лице – Препоръчайте ни на семейство в Германия

Общността на Социалните асистенти се разраства все повече и повече. Сред тези среди често се споменава името на фирмата ни – Ренато Груп. Име, което сме съграждали в продължение на над 15 години. Име, което и до днес се свързва с предлагане на добри условия и законосъобразност.

Отправяме предложение към всички Вас – наши служители и приятели на фирма Ренато Груп

Станете наше рекламно лице.

Станете наш сътрудник по необикновен начин.

Помогнете ни да намерим правилният клиент/семейство за Ваш колега и с това помогнете на себе си , както и на своя колега!

Всеки, който работи с нас, е наясно на какво държим ние като колектив, кои са важните общочовешки принципи, които следваме и какво отношение предлагаме ние като работодател – приятел.

Стъпвайки на тези основи, заедно можем да променим стандарта за работа в Германия като социален асистент. Заедно можем да направим първите фундаментални крачки към промяната в немското мислене и оценка към България, българските фирми и българските болногледачи.

Всеки, който работи с нас, добре знае, колко усилия полагаме ежедневно, за да пречупим призмата, през която немските семейства виждат самата дейност. Към този изкривен образ допринасят и немските фирми – посредници, които допълнително подхранват ниския стандарт. С предимство се ползват полякини. За много клиенти и асистенти остават скрити високите комисионни, такси и данъци, които са включени в крайните цени към немските семейства.  Много от офертите са непълни или умишлено е скрита съществена информация. Всичко това води до лошо реноме и последвали проблеми на работното място. Със всичко това се опитваме да се ботим през годините и Ви уверяваме не е лесно! Успяли сме да изградим сериозен образ на фирмата ни в Германия, но с цената на много загубена енергия.

Ако Вие, работейки на даден случай, установите, че възрастен човек в съседство или някой роднина на Вашия пациент се нуждае от сигурни грижи, то представете фирмата ни като потенциална възможност за по-добри старини. Подсигурете на Ваш/а колега/колежка проверено и гарантирано работно място.

Нека се ръководим по формулата:

сериозно семейство и познати лица + по-добри работни условия, договорени от фирмата ни и трудови отношения = сигурност и спокойствие за Ваша колежка.

Максимата направи добро, за да ти се върне е в пълна сила и тук! Утре Вие може да сте в това положение!

А разбира се и всяко добро, би следва да бъде възнаградено. Гарантираме Ви еднократен бонус в размер на 100 Евро!

Съдействайте при установяването на контакт с потенциални клиенти и всичко останало оставете на нас!

 

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Опишете на кратко клиентът/семейството, което препоръчвате! Ще се свържем с Вас и ще Ви обясним как процедираме след това.
Доверете се на опита ни за всички тези повече от 14 години!
Благодарим Ви за подкрепата!
Ако статията Ви допада и смятате, че може да бъде полезна на някой Ваш приятел или колега, молим споделете я на страницата си във Фейсбук!

*
*
*
*
*
*

 
 
 
  Виж всички отзиви и клипове тук...  

Истински късмет беше, че преди 5 години избрах да работя с екипа на Ренато Груп. Не съм и мечтала за толкова отговорни, етични и мили работотатели. С тях се чувсвам сигурна, знам че мога да разчитам на подкрепата им. Те винаги се съобразяват с моите претенции, а когато се разболях ми помогнаха много и проявиха голямо търпение.

2016
Мнение за Ренато Груп от Веселина Николова

Виж всички отзиви…

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук