Станете наше рекламно лице – Препоръчайте ни на семейство в Германия

Общността на Социалните асистенти се разраства все повече и повече. Сред тези среди често се споменава името на фирмата ни – Ренато Груп. Име, което сме съграждали в продължение на над 15 години. Име, което и до днес се свързва с предлагане на добри условия и законосъобразност.

Отправяме предложение към всички Вас – наши служители и приятели на фирма Ренато Груп

Станете наше рекламно лице.

Станете наш сътрудник по необикновен начин.

Помогнете ни да намерим правилният клиент/семейство за Ваш колега и с това помогнете на себе си , както и на своя колега!

Всеки, който работи с нас, е наясно на какво държим ние като колектив, кои са важните общочовешки принципи, които следваме и какво отношение предлагаме ние като работодател – приятел.

Стъпвайки на тези основи, заедно можем да променим стандарта за работа в Германия като социален асистент. Заедно можем да направим първите фундаментални крачки към промяната в немското мислене и оценка към България, българските фирми и българските болногледачи.

Всеки, който работи с нас, добре знае, колко усилия полагаме ежедневно, за да пречупим призмата, през която немските семейства виждат самата дейност. Към този изкривен образ допринасят и немските фирми – посредници, които допълнително подхранват ниския стандарт. С предимство се ползват полякини. За много клиенти и асистенти остават скрити високите комисионни, такси и данъци, които са включени в крайните цени към немските семейства.  Много от офертите са непълни или умишлено е скрита съществена информация. Всичко това води до лошо реноме и последвали проблеми на работното място. Със всичко това се опитваме да се ботим през годините и Ви уверяваме не е лесно! Успяли сме да изградим сериозен образ на фирмата ни в Германия, но с цената на много загубена енергия.

Ако Вие, работейки на даден случай, установите, че възрастен човек в съседство или някой роднина на Вашия пациент се нуждае от сигурни грижи, то представете фирмата ни като потенциална възможност за по-добри старини. Подсигурете на Ваш/а колега/колежка проверено и гарантирано работно място.

Нека се ръководим по формулата:

сериозно семейство и познати лица + по-добри работни условия, договорени от фирмата ни и трудови отношения = сигурност и спокойствие за Ваша колежка.

Максимата направи добро, за да ти се върне е в пълна сила и тук! Утре Вие може да сте в това положение!

А разбира се и всяко добро, би следва да бъде възнаградено. Гарантираме Ви еднократен бонус в размер на 100 Евро!

Съдействайте при установяването на контакт с потенциални клиенти и всичко останало оставете на нас!

 

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Опишете на кратко клиентът/семейството, което препоръчвате! Ще се свържем с Вас и ще Ви обясним как процедираме след това.
Доверете се на опита ни за всички тези повече от 14 години!
Благодарим Ви за подкрепата!
Ако статията Ви допада и смятате, че може да бъде полезна на някой Ваш приятел или колега, молим споделете я на страницата си във Фейсбук!

*
*
*
*
*
*

 
 
 
  Виж всички отзиви и клипове тук...  

Казвам се Катя и съм на 52 год. В момента работя като социален асистент в Германия с помощта на „Ренато Груп“. Реших да напиша тези редове за да помогна и на други хора като мен които се питат „Ами сега накъде?’ или „С коя фирма всички искат пари “ Е не всички искат пари и не всички лъжат. Ако сте решили да работите като социален асистент „Ренато Груп“ е вашата фирма. Аз не знаех немски език и ме беше много страх. Тогава се обадих в Казанлък и попитах какво да направя. От там ми обясниха къде да се запиша на курс и след това ще се чуем за повече подробности. И така след два месеца аз съм в Казанлък на интервю. Не се страхувайте. Толкова са внимателни и спокойни момичетата. Всичко ще ви кажат, всичко ще ви обяснят. Накратко. След пет месеца аз съм в Германия на работа. Не съм дала един лев за заминаването. Билета се купува от фирмата. Аз заминах по заместване за два месеца. Точно в края на втория месец ми се обадиха от „Ренато Груп“ че има оферта за мен. Сега съм в едно малко градче при много мило семейство за което благодаря на фирмата. Никога съм нямала забавяне на заплатата, изплаща се точно на датата същото е и с осигуровките. За да сте спокойни може и сами да проверявате дали всичко е наред. И другото което е много важно – не се губи връзката. От „Ренато Груп“ се обаждат да чуят добре ли съм, имали проблем, аз се обаждам когото имам въпроси. Имам приятелка която също работи като социален асистент в Германия. При нея господина за когото се грижеше почина. Точно на десетия ден получи нова оферта и вече две години е там. Всъщност тази моя приятелка ми каза за „Ренато Груп“. Аз пък казах на други които също заминаха и сега казвам на вас. Не се страхувайте. Обадете се, а ако искате идете в офиса в Казанлък и ще се уверите сами, че това което казвам е истина. Аз благодаря на моята приятелка че ми каза за“Ренато Груп“. Благодаря и на „Ренато Груп“, че са коректни работодатели. Сигурна съм че след време и вие ще ми благодарите.

Отзив за Ренато Груп от Катя Стойнова

Виж всички отзиви…

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук