Справка за трудов стаж и изчисляване на пенсия

Справка за трудов стаж и изчисляване на пенсия

Тъй като често получаваме запитвания относно натрупан трудов и изчисляване на осигурителен стаж, решихме да споделим следната информация с Вас.

На своя портал за електронно обслужване НОИ и НАП предлагат следните услуги за справка:

За да успеете да извършите желаната от Вас справка, е нужно да въведете Вашето ЕГН, както и Персонален идентификационен код (ПИК). ПИК е 10-значен буквено-цифрен персонален идентификационен код, който можете да получите лично или чрез упълномощено лице, без да е необходимо предварително да попълвате заявление на хартиен носител. Необходимо е да отидете до териториално поделение на НОИ или в негов филиал и да представите само лична карта. С оглед защита на данните, представляващи информация за икономическата идентичност по смисъла на Закона за защита на личните данни, издаването на ПИК чрез упълномощено лице се извършва само чрез представяне на изрично, нотариално заверено пълномощно.

Повече информация по темата,

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук