Сигурна работа в Германия като Асистент на възрастни. Заплати в диапазона 1200-1500 Eвро + 800 Евро платени осигуровки при 8 часов трудов договор върху сумата от 3400 лв.

baner-photos

„Доверието се гради с години,

руши се със секунди,

а се възстановява цяла вечност!“

Вероятно се питате как да изберете работодател за работа в Германия като социален асистент, когато в интернет пространството има толкова много фирми, предлагащи атрактивно заплащане и отлични условия за социални асистенти с опит и добри езикови познания. Как да се спрете на правилния, когато вече сте били лъгани и не искате това да се повтори? Ако отделите време да прочетете следващите редове ще разберете кое ни прави добри в нашата работа. Дори и да не се спрете на нас, ще Ви насочим какво трябва да изисквате от бъдещия си работодател, за да направите правилния избор.

Фирма „Ренато Груп“ Ви предлага:

 • Заминаване без такси и комисионни!
 • Законна работа с Трудов договор!
 • Високи нетни заплати – от 1200 € до 1500+ €!
 • Високи  платени осигуровки от ~800 Евро, върху тавана за България 3750 лева, при 40 часов трудов договор!
 • Бонуси за Коледа и Великден!
 • Поет транспорт!
 • Безплатно настаняване и храна!
 • Допълнителна застраховка в ЗД „Алианц България“ и застраховка Трудова Злополука
 • 24 часов спешен телефон!
 • Бърза реакция и съдействие при проблем!
 • Намирането на подходяща работна позиция и назначаването Ви на работа като Социален асистент не е обвързано с финансов ангажимент от Ваша страна, напълно безплатно е и Вие не дължите комисионна или такса за кандидатстване!

    Ако предложението ни представлява интерес за Вас моля кандидатствайте ТУК.
   Или се свържете с нас по телефон или скайп от ТУК.

Детайлна информация на нашите условия:

Предлагаме Ви законна работа в Германия като Социални асистенти с трудов договор (Това означава, че Вие сте служител/ка на фирма „Ренато Груп“ и ние Ви командироваме, при лицето за което ще се грижите, посредством сключен между нас и клиента договор, за предоставяне на услуги в Република Германия. Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители, а легалното Ви пребиваване се установява посредством А1 формуляр, чрез който се гарантират Вашите права. Този формуляр легализира пребиваването и работата в чужда държава, също така осигурява на командированите лица необходимата социална сигурност).
Повече информация за законното Ви пребиваване в Германия може да намерите тук.

 • Месечно нетно възнаграждение в диапазона от 1200 € до 1500+ €. Средни заплати за кандидати с над средно ниво по немски език са 1200-1300 евро! Заплащането зависи от езиковите Ви познания (начално, средно, добро ниво), опит (личен или професионален) тежест и специфики на случая, както и от работното време и часовете, в които сте заети. Заплатата е нетна за Вас, Вие получавате отделно храна, квартира, постоянно съдейсвтие от нашата компания и тази сума е чисто спестена за Вас.
 • Фирма „Ренато Груп“ е една от малкото фирми на трудовия пазар, която поема на 100 % Вашите осигуровки (социални, здравни и пенсионни). Много често този факт е пренебрегван, а е изключително важен! Не забравяйте, че за да се пенсионирате трябва да има наличие на две условия: навършена определена възраст и натрупан осигурителен стаж! Сумите върху, които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3750 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст.

Пример: Вашата нетна заплата е 1200 Евро. Това означава, че осигуровките, които се плащат за Вас към държавата са на максимума за България – 3750 лв., при 40 часов договор на седмица. Реално сумата, която бруто ще получавате при подобна заплата е около 1900 Евро, като нямате никакви разходи за храна и квартира!
Пример за изчисление на заплата и придобивки за 1 година работа можете да разгледате ТУК.

През 01.2017 година фирмата ни успешно премина пълния контрол на властите в България, във връзка със спазване на новата наредба за командироване на служители. Бе установено, че се спазват всички изисквания относно минималното възнаграждение в Германия, както и закона за командироване на служители.

 • Изплащане на Бонуси за всички служители, които работят по време на Коледните и новогодишни дни, както и на Великден!
 • След като сте одобрен/а за работна позиция, фирма „Ренато Груп“ закупува автобусните Ви билети в двете посоки (до и от Република Германия). Тези пари няма да бъдат взети от Вас предварително или удържани от работната Ви заплата. Те са за наша сметка.
 • Безплатно настаняване и храна. Семейството, при което Ви командироваме, има ангажимент да Ви осигури настаняване и храна. С други думи Вие нямате никакви допълнителни разходи!
 • Нашите служители имат сключена застраховка „Злополука в чужбина“, както и Трудова Злополука към ЗД „Алианц“ АД. Лимита на обезщетението е 10 000 €. Тази застраховка е за периода Ви на престой в Република Германия и е напълно безплатна за Вас!
 • При възникнал проблем, по време на престоя Ви в Република Германия, винаги може да се свържете с нас на 24-ри часовия ни телефон за спешни случаи!
 • В случай на възникнал проблем от каквото и да е естество (смърт на обгрижваното лице, постъпването му в болнично заведение, здравословен или личен проблем на асистента), фирма „Ренато Груп“ има ангажимент да реагира възможно най-бързо и адекватно, за да намери решение на проблема, удовлетворяващ всички страни.

В заключение ще кажем, че при търсене на работа в социалната сфера най-важно е наличието на следните фактори:

 • да не изискват от Вас да плащате за каквото и да било;
 • да имате трудов договор с поети високи осигуровки от работодателя, според новия закон за минимално възнаграждение в Германия;
 • да имате допълнителна трудова застраховка;
 • работодател, който да поема отговорност, да го е грижа за своите служители и да реагира, в случай на проблем;

Ние от „Ренато Груп“ се стремим да отговаряме на тези условия. Знаем обаче, че винаги може и по-добре. Затова не спираме да се развиваме и да се вслушваме в съветите на нашите служители.

•      Уведомяваме тези от Вас, които търсят сигурна и законна работа в Германия, че на ден получаваме от 5 до 10 различни заявки. Това ни помага да се съобразим с изискването в намиранетона подходяща оферта за всеки един от нашите служители. Ако имате интерес да работим заедно, моля свържете се с нас от ТУК.

Още ценни съвети и информация относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК.

Поздравителни думи по повод 10 годишнината на  фирма Ренато Груп можете да разгледате ТУК.

 

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

*
*
*
*
*
*

 
 
 
  Виж всички отзиви и клипове тук...  

Истински късмет беше, че преди 5 години избрах да работя с екипа на Ренато Груп. Не съм и мечтала за толкова отговорни, етични и мили работотатели. С тях се чувсвам сигурна, знам че мога да разчитам на подкрепата им. Те винаги се съобразяват с моите претенции, а когато се разболях ми помогнаха много и проявиха голямо търпение.

2016
Мнение за Ренато Груп от Веселина Николова

Виж всички отзиви…

Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук