Работа за болногледач за Вюрцбург, Германия

Работа за болногледач за Вюрцбург, Германия

Една от офертите ни днес:

Немки език: Добри познания (B1-B2)

Шофьорска книжа: Не

Оферта за полагане на грижи за един човек – господин на 77 години. Диагнози: напреднал стадий на паркинсон. Придвижва се сам, с проходилка. Инконтинентен е, носи пелени, които сменя сам. Нужда от подкрепа при преобличане, при ставане и ходене, при хранене, при посещение на тоалетната, както и при къпане. Задължения в домакинството: Пране, готвене, почистване. Господинът пазарува сам с личния си автомобил. Все още работи от офиса си в къщи. Обича да чете.

Настаняване: Спалня със собствена баня, намираща се на 3ти етаж. Господинът и съпругата му живеят на 4ти етаж.

Местоположение: Вюрцбург

Заминаване: 25.07.2023 г.

Заплащане: 1400 Евро Нето

Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица; 

*Офертата е валидна до 20.07.2023 г.

За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук