Работа за болногледач за района на Бон, Германия

Работа за болногледач за района на Бон, Германия

Една от офертите ни днес:

Немки език: Добри познания (A2-B1)

Шофьорска книжа: Не

Оферта за полагане на грижи за един човек – дама на 83 години. Диагнози: инсулт, старческа немощ. Изпитва затруднения в придвижването и говора. Придвижва се с проходилка в дома. Нужда от частична подкрепа при преобличане, изправяне, посещение на тоалетната и лична хигиена. Задължения в домакинството: Пране, готвене, почистване, пазаруване. Няма нощна работа, няма трансфери.

Настаняване: 50 кв.м. обособено двустайно собствено жилище, напълно мебелирано, собствена баня и тоалетна, голям балкон. Интернет.

Местоположение: в района на Бон

Заминаване: края на м. Август

Заплащане: 1450 Евро Нето

Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица; 

*Офертата е валидна до 15.08.2023 г. или до заемане на съответната позиция

За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук