Проверено работно място в Hilchenbach! ПО ЗАМЕСТВАНЕ!

Очарователна възрастна дама се нуждае от грижи за периода, във който наша асистенкта ще бъде в България. cropped-Hands Нетна заплата: 970 Евро Начало и продължителност на офертата: 21.04.2017-01/02.06.2017 (по заместване) Изисквания към асистента: – Жена – Ниво на немски език: Средно ниво – Шофьорска книжка: Не е от значение – Пушач: допуска се само извън къщата Настаняване на асистента: – Настаняване: Стая за гости – Площ: 18 кв м – Обзавеждане: Легло, спално бельо, гардероб, телевизор – Интернет: Да, кабелен Информация за работната оферта: Обгрижвано лице: дама на 87 год, 65 кг., която живее сама в еднофамилна къща, 110 кв. Населеното място: село, 57271 Hilchenbach. Състояние на обгрижваното лице: Дамата има деменция. Понякога губи ориентация за място и време. Движи се с проходилка, но изисква подкрепа при изправяне. През нощта носи памперс, а през деня ходи до тоалетна с подкрепата на асистента, но за всеки случай отново се слага памперс. Има астма. В миналите години е прекалявала с алкохола.
В момента ежедневната консумация е намалена на 250 мл. вино. и не създава проблеми, но все пак трябва да се следи и контролира.

  • Дамата не напуска дома си, но ежедневно посреща гости у дома.
  • Амбулаторните служби посещават дамата ежедневно сутрин, за лична хигиена.
  • Има жена, която чисти къщата, ежедневно по 2 часа (без уикенда)

Уведомяваме тези от Вас, които търсят сигурна и законна работа в Германия, че на ден получаваме от 5 до 10 различни заявки, но за съжаление не разполагаме с технично време да обявим всяка една от тях на страницата си. Затова не се колебайте да кандидатствате, дори и ако смятате, че тази оферта не е подходяща за Вас.

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук