Препоръчайте ни на Ваш колега – Социални асистенти в Германия

Доверие се гради трудно, с години постоянство, неуморен труд и с чистота в мислите!

Веднъж основано, въпреки своята крехкост, то може да се разраства и разпространява.

Всеки, който работи с нас, е наясно на какво държим ние като колектив, кои са важните общочовешки принципи, които следваме и какво отношение предлагаме ние като работодател – приятел.

Стъпвайки на тези основи, заедно да променим стандарта за работа в Германия като социален асистент. Заедно можем да направим първите фундаментални крачки към промяната в немското мислене и оценка към България, българските фирми и българските болногледачи.

 В случай, че сте доволна от начина ни на работа и решите да препоръчате нашата фирма на Ваши близки и познати, които имат опит в същата сфера и знания по немски език, Вие ще получите еднократен паричен бонус в размер на 100 евро (200 лв) в знак на благодарност, ако въпросният кандидат сключи Трудов договор с нас и се ангажира с дългосрочна заетост ( минимум 3 месеца ).
Малко асистенти са запознати точно с реалните ни условия и ползите от всички придобивки , които предлагаме и често подхождат със страх към новостите. Свикнали са си на мястото , където са сега, въпрек и ниското осигуряване и некоректно отношение…

Подсигурете добри работни условия на Ваша колежка, сред които:

  • Законна работа с Трудов договор!
  • Високи нетни заплати–от 1000 € до 1500 €!
  • Високи пълни осигуровки върху 3000 лева на 8 часа!
  • Различни страхотни  бонуси! Допълнителни двойно заплащане за празници, както и  много добра възможност за допълнителни бонуси до 200 евро върху заплата!***
  • Заминаване без такси и комисионни!
  • Допълнителна застраховка в ЗД „Алианц България“ на стойност 10.000 евро
  • 24 часов спешен телефон!
  • Бърза реакция и съдействие при проблем!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Опишете на кратко колегата Ви, който препоръчвате, както и негови координати! Ще се свържем с Вас и ще Ви обясним как процедираме след това.
Доверете се на опита ни за всички тези повече от 14 години!
Благодарим Ви за подкрепата!
Ако статията Ви допада и смятате, че може да бъде полезна на някой Ваш приятел или колега, молим споделете я на страницата си във Фейсбук!

*
*
*
*
*
*

 
 
 
  Виж всички отзиви и клипове тук...  

Благодаря на „Ренато Груп“. Попаднах на фирмата чрез интернет и съм много приятно изненадана от отзивчивостта на персонала и от  коректността в договорните отношения, което се запазва и вече след толкова време. Няма забавяне в отношение на заплатите и осигуровките и всичко се плаща както е уговорено. Една от малките фирми ,  които изплаща толкова високи осигуровки, което е добре за нас , на които предстои пенсиониране.

2016
Отзив за Ренато Груп от Нина Тончева

Виж всички отзиви…

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук