Посещение на Светла Берова в офиса на Ренато Груп /ВИДЕО/

Мили приятели, искаме да Ви запознаем и с още едно наше съкровище – Светла Берова.
Светла работи с нашата фирма от 2015 година като през всички тези години заедно сме преодоляли много емоционални моменти…моменти на радост, на признателност, но за съжаление и моменти на тъга.
Чуйте разказа на Светла и думите, които произлизат направо от сърцето.

Благодарим Ви, Светла, за сърдечността и топлото отношение. Благодарим Ви, че сте част от нашето голямо семейство и осмисляте работата ни като удоволствие.

Светла е служител, който след трудност в личен план, се наложи за дълъг период да излезне на Трудова борса. За високото обезщетение, което е получавала, можете да чуете тук:

Доверете се на сигурност и отлично отношение, доказани през последните 13 години професионален опит!

Ако все още сте на кръстопът, свържете се с нас за подробни разяснения!

При интерес, кандидатствайте ДИРЕКТНО ТУК!

Разгледайте и още едно интересно видео на друга наша служителка, която описва ползите от Трудовия договор с нашата фирма в конкретен пример – ДВОЙНО ПОКАЧВАНЕ НА ПЕНСИЯ ТУК:  https://rabotagermania.com/dvoino-pokachvane-na-pensiq-za-5-godini-rabota-s-renato-grup/

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК.

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук