Онлайн Курс по НЕМСКИ ЕЗИК за Социални Асистенти

Европа е континентът с най-бързо застаряващо население в света, а Германия е сред първенците, неспособни да се справят с дефицита на кадри в социалната сфера.

През последните години хиляди българи се насочиха към професията Социален асистент. За съжаление, основното препятствие пред тях се оказва липсата на  немски езикови познания.

За тези от Вас, които сериозно са решили да се заемат с изучаването на езика и са мотивирани да направят важна стъпка към една положителна промяна, фирма „Ренато Груп“ потърси сътрудничеството на висококвалифициран преподавател, който е разработил курс с практическа насоченост към Социални асистенти и има доказано добра репутация.

Курсът е Online, с цел да бъде достъпен за кандидати както от цяла България, така и от чужбина. Преподавателят, осъществяващ обучението, е професионален “Online tutor”- обучаващ курсистите в реално време по Интернет.

Какви са предимствата на Online курса?

  • Стартовата дата ще бъде обявена, когато се събере група за самия курс.

Важно!: Записването ще продължи и до 2 седмици след старта на самия курс. Ако желаете да се запишете, а вече курсът е в по-напреднал етап, ще запазим регистрацията Ви за следващата дата за нов курс.

  • Обучавате се с реален преподавател в реално време, докато седите у дома.
  • Не се налага да пътувате до друго населено място, за да посещавате курс;
  • Курсът е с практическа насоченост и акцентира върху комуникацията, без да пренебрегва граматичните правила.

Информация за курса

  • Брой курсисти

Курсът е групов. Групите са с максимална големина до 20 души, които участват в конферентна връзка в платформата Google Meet. Регистрацията в тази платформа е безплатна. Необходим е единствено достъп чрез имейл, на който ще получите линк-покана за присъединяване към събитието.

  • Какво се изисква от Вас, за да започнете курса на обучение?

Всичко, което Ви е необходимо е компютър/лаптоп/таблет/смартфон, микрофон, слушалки (камера), добра интернет-връзка и активен имейл адрес!

  • Продължителност на курса е 6 седмици от стартовата дата, като ще се провежда 3 пъти седмично: вторник, четвъртък и петък от 18:00ч. до 20:00ч. Общият брой на часовете е 54 учебни часа.
  • Цена на курса – 150 лева

Ние от „Ренато-Груп“ знаем колко трудно е да се направи първата крачка и дълбоко оценяваме Вашето начинание да учите езика.

Поради тази причина фирмата ни ще възстанови Вашите разходи /150лв./ с първата Ви изработена заплата при сключване на постоянен трудов договор и дългосрочна заетост.

След покриване на съответното ниво, представител на Фирма „Ренато Груп“, ще се свърже с Вас, за да провери дали усвоените познания са достатъчни и отговарят на предварително зададените критерии. При покриване на тези изисквания, ще задействаме процеса за търсене на подходяща за Вас работна оферта.

Направете първата крачка, останалото оставете на нас! 

Повече информация за курса:

Граматичен, практичен и разговорен курс, в който участниците усвояват основните елементи към всеки урок – структура с граматична част, четене с разбиране, слушане с разбиране, писане, говорене и съчинения с превод за упражняване на взетия материал.

За повече подробности относно курса, можете да се обърнете по всяко време към нас. Ние сме в готовност да Ви предоставим обстойна информация и да Ви съдействаме.

Записване:
Обърнете се към нас – фирма „Ренато Груп“ и изразете своето желание да се запишете за курс по немски език.  Ние, от своя страна, ще предприемем контакт с нашите партньори и ще Ви уведомим за по-нататъшните стъпки и развитие.

ВАЖНО!: Записването за курса става след удостоверяване на платена такса!/платежно от банка/

ВАЖНО!: Заплащането на бъдещата Ви оферта зависи от знанията Ви по немски и от сложността на случая. Т.е. ако знанията Ви са на основно ниво, то и заплащането ще бъде в долната граница. С напредването на езиковите Ви познания то също ще се подобрява.

„Renato Group“
Tel. number: +359 431/5-94-96​
Mob: +359 878 12 28 21;  +359 885 17 83 97
E-mailinfo@renato-job.com
Web site: www.rabotagermania.com


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук