Оферта за болногледач за района на Кьолн, Германия

Оферта за болногледач за района на Кьолн, Германия

Една от офертите ни днес:
Немки език: Добри познания (A2-B1)
Шофьорска книжа: Да, желателно е
Оферта за полагане на грижи за един човек – дама на 86 години (170 см, 55 кг), деменция/алцхаймер, неагресивна, приема медикаменти преди лягане за по-добър сън, има 3 стента, имала е сърдечна операция. Разходки – с придружаване; Ставане, ходене, посещение на тоалетната и хигиена се извършват самостоятелно от дамата. Задължения в домакинството: готвене, почистване, пазаруване, придружаване до лекарски кабинети. Има малко куче в домакинството.
Настаняване: гостна – напълно мебелирана. Интернет.
Местоположение: село в района на Кьолн
Заминаване: средата или края на месец октомври
Заплащане: 1400 Евро Нето
Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица;
*Офертата е валидна до заемане на съответната позиция
За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук