Оферта за болногледач за района на Кьолн, Германия

Оферта за болногледач за района на Кьолн, Германия

Една от офертите ни днес:
Немки език: Добри познания (A2-B1)
Шофьорска книжа: Да
Оферта за полагане на грижи за един човек – дама на 80 години (53 кг, 153 см), без деменция, световъртежи, няколко инсулта. Придвижва се с инвалиден стол. Нужда от подкрепа при преобличане, лична хигиена, разходки заедно. Задължения в домакинството: готвене, почистване, пазаруване. Веднъж в седмицата има посещение от домашна помощница и на всеки 8 седмици идва фирма за почистване на прозорците.
Настаняване: гостна – напълно мебелирана. Интернет.
Местоположение: Кьолн
Заминаване: началото на м. Септември
Заплащане: 1480 Евро Нето
Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица;
*Офертата е валидна до 25.08.2023 г. или до заемане на съответната позиция

За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук