Оферта за болногледач за Хайлброн, Германия

Оферта за болногледач за Хайлброн, Германия

Това място вече е заето. Благодарим за проявения интерес!

Една от офертите ни днес:
Немки език: Добри познания (A2-B1)
Шофьорска книжа: Да
Оферта за полагане на грижи за един човек – дама на 82 години, без деменция, без нощна работа, без повдигане, без инконтиненция. Старческа немощ. Придвижва се с проходилка в дома и навън. Нужда от частична подкрепа при изправяне и вървене, както и при лична хигиена най-вече за сигурност. Задължения в домакинството: Пране, готвене, почистване, пазаруване. Дамата се посещава от лекар, фризьор и физиотерапевт.
Настаняване: гостна, напълно мебелирана със собствена баня. Интернет.
Местоположение: Хайлброн
Заминаване: началото на м. Октомври
Заплащане: 1450 Евро Нето
Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица;
*Офертата е валидна до 20.08.2023 г. или до заемане на съответната позиция
За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук