Оферта за болногледач в покрайнините на Бон, Германия

Оферта за болногледач в покрайнините на Бон, Германия

Една от офертите ни днес:
Немки език: Добри познания (A2-B1)
Шофьорска книжа: Не

Оферта за полагане на грижи за дама– на 84 години (165 см, 50 кг). Деменция и обща старческа немощ. Добро физическо и психическо състояние. Преди доста време е претърпяла операция на тазобедрена става. Има сенна хрема, забравя доста. Придвижва се с проходилка. Има нужда от подкрепа при изправяне и от придружаване по време на разходките. Преобличането, храненето и посещението на тоалетната се извършват самостоятелно. Нужда от подкрепа при хигиената. Задължения в домакинството: готвене, почистване, пране, пазаруване. Съвместни посещения на доктора, разходки и компания в ежедневието. Няма нощно ставане, няма повдигане.

Настаняване: гостна в къща. Интернет, телевизор, легло, шкаф, маса;
Местоположение: 53604 Bad Honnef
Заминаване: 15.12.2023 г.
Заплащане: 1300 Евро Нето

Осигуровки: Високи платени осигуровки от ~700 евро, върху тавана за България 3400 лева, при 40 часов трудов договор! Сумите, върху които осигуряваме нашите служители са върху максимума за България 3400 лева, което е изключителен плюс за лицата в предпенсионна възраст, при получане на болнични или при безработица;
*Офертата е валидна до заемане на съответната позиция
За повече информация и оферти, можете да се обърнете към наш сътрудник на следния телефонен номер: 0885 178397.

 

Скъпи приятели,

В този раздел публикуваме съвсем малка част от наличните ни свободни позиции. Не се колебайте, а ни потърсете, защото вариацията от условия на офертите е огромна и може би Вашето желано място в момента се намира именно в нашата база данни. Очакваме Ви!

Ако предложението ни представлява интерес  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук