Не желаете да сменяте немското семейство, при което работите, но искате по-добри условия?

Вие сте Социален асистент в Германия и имате изградени хармонични и добри отношение със своите клиенти? Разбирате се чудесно с пациента, който обгрижвате? Желаете да продължите да работите точно с това семейство и не бихте искали да сменяте обстановката, домакинството и порядките, с които сте свикнали или сами сте установили?

Но, по някаква причина не сте доволни от условията си ( работа на черно, работа с Гевербе без осигуряване, работа на ниски часове в осигуряването Ви или неясни условия по договора Ви )…

Търсите сигурност и коректност, както и спокойствие за Вашите старини!

Обърнете се към нас!

Позволете ни да осъществим контакт с Вашите клиенти и да предоговорим по-добри условия за Вас!

Прехвърлете се заедно с Вашите клиенти към нас и запазете изграденото доверие помежду си!
Ние ще се погрижим за всичко останало, а именно:

  • Ще договорим по-добри условия за Вас от тези, на които сте в момента / нетна заплата, осигуровки/
  • Ще Ви осигуряваме на тавана за България – 3.400 лв. с реални осигуровки в пълен размер.
  • Ще подпишем с Вас директен Трудов договор и ще се ползвате с правата на Трудово-правното законодателство, като болнични и борса в случай на трайна нетрудоспособност или загуба на работа..
  • Ще имате пълен трудов и максимален осигурителен стаж 
  • Ще Ви съдействаме при всякакви казуси и ще Ви съпровождаме неотлъчно по Вашия професионален път
  • Ще бъдем в директен контакт с Вашите клиенти без посредничество на немски партньори, с което спестените разходи за такси, комисион и ДДС ще дойдат директно във Вашия джоб
  • Ще разискваме заедно проблеми и трудности и ще съпреживяваме с Вас радостите Ви

Всеки, който работи с нас, е наясно на какво държим ние като колектив, кои са важните общочовешки принципи, които следваме и какво отношение предлагаме ние като работодател – приятел.

Стъпвайки на тези основи, заедно можем да променим стандарта за работа в Германия като социален асистент. Заедно можем да направим първите фундаментални крачки към промяната в немското мислене и оценка към България, българските фирми и българските болногледачи.

Обърнете се към нас за повече подробности и детайли! 

Доверете се на професионализма ни и опита, който сме градили в продължение на над 15 години!

За да кандидатствате,  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Опишете на кратко условията на които работите до момента. След разговор с нас ще Ви изпратим детайлна информация и ще Ви съдействаме във всеки един процес, за да можете да бъдете спокойни в избора си!
Ако статията Ви допада и смятате, че може да бъде полезна на някой Ваш приятел или колега, молим споделете я на страницата си във Фейсбук!

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук