Мнения от нашите служители

Преди време работих с друга фирма в Германия като асистент. Върнах се в Германия отново, но с „Ренато груп“ и причината да сменя старата фирма беше, че ме осигуряват на пет часа . Ренато не го правят, на пълен работен ден съм и се ползвам със всички привилегии на  високите осигуровки, които в моя случай са на 2500лв.. Интересуват се как си на новото работно място, проблеми има ли и поддържат контакт!

2017

Мнение за Ренато Груп Г-жа Диамандиева

Истински късмет беше, че преди 5 години избрах да работя с екипа на Ренато Груп. Не съм и мечтала за толкова отговорни, етични и мили работотатели. С тях се чувсвам сигурна, знам че мога да разчитам на подкрепата им. Те винаги се съобразяват с моите претенции, а когато се разболях ми помогнаха много и проявиха голямо търпение.

2016

Мнение за Ренато Груп от Веселина Николова

Аз работя с фирма Ренато Груп от 3 год. Много съм доволна от фирмата. Много е коректна и всички служители са много загрижени и се отзовават на всякакъв проблем.
Имам контакт с тях и колкото и да е било трудно винаги се е намирало изход. Чувствам се спокойна че мога да разчитам на тях за всичко свързано с работата.
СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА ЧЕ ВИ ИМА ! Поздрави ! 🙂

Мнение за Ренато Груп от Златка Атанасова

Искам най-сърдечно да благодаря на фирма Ренато Груп, затова че са коректни, отзивчиви, позитивни, едни усмихнати хора с големи сърца. Това е най-коректната фирма с която съм работила. Заплатите винаги се изплащат навреме както и осигуровките. Нима те си нямат проблеми? Но винаги са усмихнати и лъчезарни.Clipboard0122
Обръщам се към всички, които искат да работят като социален асистент в Германия, но се колебаят между много фирми на коя да се доверят. Ееееее няма време за колебание – това е фирма РЕНАТО ГРУП, препоръчвам я на всички! С такива работодатели е само мечта да се работи. А на екипа на фирма РЕНАТО ГРУП пожелавам от цялото си сърце най-вече да са здрави, все така усмихнати, лъчезарни и дай Боже дълги години да съществувате! Поздрави от мен!

2016

Дида Петкова

Искам да благодаря на фирма Ренато Груп за вниманието, разбирането и заинтересоваността, която ми оказват непрекъснато за тази 1 година, през която работя в Германия! Благодаря и за подаръка, който Clipboard01получих за рождения ми ден! Бях много приятно изненадана, не само аз, но и немското семейство. Тъй като ми предстои пенсиониране, големите осигуровки са от важно значение за мен.

Убедих се, че младият екип от Ренато работи не само със сърце, но и с душа! Пожелавам на всички от Ренато Груп, ползотворна и успешна работа и все така да бъдат коректни, отговорни и всеотдайни към своите социални асистенти в Германия!

Мнение за Ренато Груп от Румяна Галаганова

Благодаря Ви приятели от „Ренато Груп“! Благодарение на Вас и Вашата компетентност, аз се чувствам сигурна в утрешният ден! Знам, че там в България има хора, на които мога да разчитам и съм спокойна! От 2013 година сме заедно със Ренато Груп, уникални,млади и амбициозни хора,знаещи какво искат и защо са там! Винаги когато имам нужда от съдействие и помощ,те са там и мога да съм спокойна,че винаги мога да разчитам на тяхната помощ и съдействие ! Винаги точни с превеждането на заплатата на една и съща дата!! Никога не са закъснели ,винаги на време! БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ, ВИЕ СТЕ ДОСТОЙНИ И КОРЕКТНИ ПАРТНЬОРИ НА КОИТО ВЯРВАМ И ОБИЧАМ ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

2016

Мнение за Ренато Груп от Снежанка Михайлова

Започнах работа във фирмата по препоръка на мои колежки. Първоначално нямах доверие на фирма „Ренато Груп“, защото преди това работих в друга фирма, където не бях доволна и плащах големи комисионни и дори работих без осигуровки. Не бях сигурна на 100%,че и тук всичко ще е ОК, докато не започнах работа. Сега след 7 месеца работа си слагам ръка на сърцето и казвам „ДА“, всичко, което рекламират е вярно: Коректни, Точни, Загрижени. Заплатата също се изплаща точно на време, осигуровките ни са  доста високи и на всичкото отгоре нямам комисионни. Може да се струва като преувеличаване, но това е моята реалност в момента.

Светла Берова

По препоръка на мои познати се свързах с фирма“Ренато Груп-ООД“ и от месец април 2013 г. , като продължавам да работя и сега.
През това време съм имала случай, когато отидох на работното място и човека почина. Фирмата направи всичко възможно, да ме прехвърли на друго работно място без да се прибирам в България, за което съм им много БЛАГОДАРНА. В НОИ си извадих ПИК, където си проверявам внасянето на осигуровките  и всичко е точно. Заплатите също ми се изплащат навреме. Забележки към фирмата нямам.

2016

Отзив за Ренато Груп от Иванка Алексиева

Здравейте, казвам се Владислав Абаджиев и работя във фирма Ренато от малко повече от 10 години! Аз няма да агитирам никой да се присъедини към Ренато, а ще опитам с насочващи въпроси всеки да си направи сам сметката и да стигне сам до извода, че Ренато е най-добрия избор! Преди да започне работа даден човек трябва да си постави сам приоритетите! Какво е важно за него и да се стреми да се доближи най-близо до тях с предложението на работодателя! За мене специално е нужно спокойствието за моята сигурност в чужбина! Може би трябва да добавя, че съм работил и краткосрочно с още 3 фирми. Никъде не съм се чувствал толкова сигурен, че работодателя ще застане зад гърба ми, както в Ренато! Имах случай с една предишна фирма, където от офиса се обърнаха и ми казаха, че те плащат и те поръчват музиката! Е, не е така! Ние не сме крепостни селяни! Безброй са случаите когато от Ренато са влизали в положението, разбирали са проблема и са се старали да го отстранят. Ето, че дойде време за първия ми въпрос към четящите тези редове! Защо работя вече толкова време само в Ренато, ако не е хубаво? Говоря много добре немски език и не ми представлява трудност да си намеря работа и сам. Тука стига отново до приоритетите и отговора трябва да ви е лесен на зададения въпрос!
Относно осигуровките е казано толкова много но са факт! Всеки има възможност чрез електронния сайт на НОИ сам да си провери осигуровките и ще разбере дали е лъган. Имах нужда за тези 10 години от 3 оперативни намеси, като едната бе в България, а другите 2 в Германия! Болничните ми бяха заплатени и за трите операции, като стойността на обезщетението ми бе по около 115 лв на работен ден. Въпрос 2. Как ще ми плати едно държавно учреждение такава сума, ако осигуровките ми не бяха върху тавана от 3000 лв (по това време бяха още 3000, а сега са вече даже 3400)?
Както никой не е застрахован от грешки и само този, който не работи не греши, така и в Ренато има човешки грешки, но никога за това време в което работя там не са били умишлени. След разговор с въпросния служител се е извършвала проверка и се е коригирало всичко!
За всички тези години екипа на Ренато станаха не само мои добри приятели, но и част от моето семейство! Благодаря Ви за всичко, момичета!
01.08.2022

Отзив за Ренато Груп от Владислав Абаджиев

„Работя във фирмата от 2012г. Доволен съм от организацията на фирма Ренато Груп. Всичко, което е написано в договора се изпълнява. Заплатата се получава в определеното време. Желая на всички от фирмата успешна и ползотворна работа.“

Отзив за Ренато Груп от Александър Богданов

„За пръв път с фирмата се свързах  през 2013г. Избрах Ренато Груп от многото подобни фирми в България по препоръка на моя приятелка, ползвала техните услуги. Сега след като съм работила вече при тях мога да кажа че, отношението на фирмата към служителите е абсолютно коректно. Осигуровки, застраховки, заплата – всичко е както е по договор. Без да се тревожа мога да препоръчам фирмата и на свои познати“

2016

Отзив за Ренато Груп от Снежана Христова

Казвам се Катя и съм на 52 год. В момента работя като социален асистент в Германия с помощта на „Ренато Груп“.
Реших да напиша тези редове за да помогна и на други хора като мен които се питат „Ами сега накъде?’ или „С коя фирма всички искат пари “ Е не всички искат пари и не всички лъжат. Ако сте решили да работите като социален асистент „Ренато Груп“ е вашата фирма.
Аз не знаех немски език и ме беше много страх. Тогава се обадих в Казанлък и попитах какво да направя. От там ми обясниха къде да се запиша на курс и след това ще се чуем за повече подробности. И така след два месеца аз съм в Казанлък на интервю. Не се страхувайте. Толкова са внимателни и спокойни момичетата. Всичко ще ви кажат, всичко ще ви обяснят. Накратко. След пет месеца аз съм в Германия на работа. Не съм дала един лев за заминаването. Билета се купува от фирмата. Аз заминах по заместване за два месеца. Точно в края на втория месец ми се обадиха от „Ренато Груп“ че има оферта за мен. Сега съм в едно малко градче при много мило семейство за което благодаря на фирмата. Никога съм нямала забавяне на заплатата, изплаща се точно на датата същото е и с осигуровките. За да сте спокойни може и сами да проверявате дали всичко е наред. И другото което е много важно – не се губи връзката. От „Ренато Груп“ се обаждат да чуят добре ли съм, имали проблем, аз се обаждам когото имам въпроси. Имам приятелка която също работи като социален асистент в Германия. При нея господина за когото се грижеше почина. Точно на десетия ден получи нова оферта и вече две години е там. Всъщност тази моя приятелка ми каза за „Ренато Груп“. Аз пък казах на други които също заминаха и сега казвам на вас.
Не се страхувайте. Обадете се, а ако искате идете в офиса в Казанлък и ще се уверите сами, че това което казвам е истина.
Аз благодаря на моята приятелка че ми каза за“Ренато Груп“.
Благодаря и на „Ренато Груп“, че са коректни работодатели.
Сигурна съм че след време и вие ще ми благодарите.

Отзив за Ренато Груп от Катя Стойнова

Здравейте, казвам се Донка Стамболиева. Аз съм от Пловдив. Вече почти 4 години работя като социален асистент във фирма „Ренато Груп“ В момента съм в Германия в градчето Елзах на 20км. от Фрайбург.

Какво е да си социален асистент? – преди всичко отворено сърце за работа с възрастни, болни хора. Грижим се за цялото домакинство: готвене, чистене, пазаруване, гладене. Важно е да се поддържа добра хигиена на човека на когото сме асистенти. Това не винаги е приятна дейност, дори понякога е доста трудно. Доброто взаимодействие със семейството на възрастния е от голямо значение.

Много важно: НА ФИРМА Ренато Груп НЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ ТАКСИ И КОМИСИОННИ ЗА ОСИГУРЕНАТА ВИ РАБОТА. Подписва се трудов договор, заплатата се получава по банков път винаги на определената дата, застраховка „Живот“ е за сметка на фирмата. Получавате указание за пътуване до местоработата, билета за пътуване се купува от фирмата. През целия престой в Германия се поддържа връзка с офиса в България и се оказва съдействие и подкрепа за нас.

Трудно е да се работи далеч от семейството, приятелите, от нашите навици, но опознаваме нови хора и места.

Ако и вие искате регламентирана и сигурна работа в Германия се доверете на „Ренато Груп“.

„Ренато Груп“ – ТОВА Е ТОЧНОСТ, ОТГОВОРНОСТ , КОРЕКТНОСТ, СИГУРНОСТ, НАДЕЖДНОСТ.
Успех като социални асистенти чрез „Ренато Груп“

С благодарност към екипа  за коректността и вниманието към всички нас.

2016

Донка Стамболиева

Благодаря на „Ренато Груп“. Попаднах на фирмата чрез интернет и съм много приятно изненадана от отзивчивостта на персонала и от  коректността в договорните отношения, което се запазва и вече след толкова време. Няма забавяне в отношение на заплатите и осигуровките и всичко се плаща както е уговорено. Една от малките фирми ,  които изплаща толкова високи осигуровки, което е добре за нас , на които предстои пенсиониране.

2016

Отзив за Ренато Груп от Нина Тончева

Искрено и сърдечно благодаря на фирма „Ренато Груп“ за тяхната точност, съпричастност и отзивчивост, т.е. те работят за работниците си. За съжаление в днешно време, това не се случва често-нали така? Пожелавам Ви успех!

2016

Отзив за Ренато Груп от Славка Демирева

“Ренато Груп” е българска фирма с европейско качество на обслужване: бързо, коректно и точно. С много разбиране и грижа за човека! Харесвам вашия стил на работа. Обичам да получавам вашите поздравителни писма по повод на някои национални и други празници, защото така се чувствам уважавана и значима. Благодаря!

Отзив за Ренато Груп от Тодорка Димитрова

Работя във фирма „Ренато Груп“ от около година. Постъпих на работа при тях по препоръка на мои познати и не съжалявам за това. Те са коректни към изплащането на заплати, вежливи, учтиви и мили са всички от екипа. Благодарна съм,че ме приеха и одобриха, работя с голямо удоволствие към фирмата. Желая им все така да са мили и добри и да продължават да помагат на нас дълго време. Благодаря Ви.

2016

Коментар за Ренато Груп от Гутиера Барбова

С „Ренато Груп“ работя почти 4 години. Благодарна съм за проявената коректност и разбиране към служителите. В нашата професия проявеното разбиране е повече от необходимост. Това е много важно, защото усещаш сигурност, подкрепа, уважение. Спокойна съм, че мога да разчитам на работодателите си , като на свои приятели. Благодаря ви!

Коментар за Ренато Груп от Калина Колева

Доволна съм от фирмата. Много е коректна с намирането на работа и със заплащането. Организира посрещането в Германия, пътуване и се допитва дали имаме проблеми със семейстовтата, като разговаря с тях, когато има нужда.

Разбира се винаги има проблеми на работното място, но фирмата винаги стои зад работниците и помага. Благодаря за всичко!

2016

Коментар за Ренато Груп от Меглена Филипова

Аз работя с фирма „Ренато Груп“ от четири години. Много съм доволна от съвмесната ни работа. Всички служители са много загрижени за нас които работим толкога далеч. Имам непрекъснат контакт с фирмата и това ми дава спокойсвието, че ако се случи нещо не съм сама.

МОГА САМО ДА ВИ БЛАГОДАРЯ !

2017

Коментар за Ренато Груп от Петя Гърдева

Мнението ми за фирмата трудно ще изразя в няколко реда, но е написано с благодарност и уважение към Вас, защото ми помагате не само да се чувствам полезна с грижите си към болните и стари хора, но и ми помагате да преодолея финансовите си проблеми. Вие сте млади и амбициозни хора. Желая Ви здраве и успехи в благородната Ви мисия ! За Ренато Груп научих от техен служител. Работя от 04.2014г. и до днес. Винаги съм спокойна, защото разчитам на тяхната помощ при решаване на проблеми дори от личен характер. Те са изключително коректни и точни. Уверете се сами, като кандидатствате за работа в тази фирма. Желая успех на всички!

2021

Коментар за Ренато Груп от Тоня Първанова

Работя във фирма „Ренато Груп“ от декември 2012 г. За фирмата знаех много преди това от хора работещи в нея. Отзивите бяха добри и реших да опитам и аз. Служителите нa „Ренато Груп“ винаги са били много коректни спрямо мен. Офертите които са ми предлагали бяха съобразени с моите възможности и изисквания. Сърдечно благодаря на всички за отзивчивостта и доброто отношение!

2016

Коментар за Ренато Груп от Нина Ненова

Искам да изкажа моята голяма благодарност на „Ренато Груп“. В много кратък срок те уважиха молбата ми за работа в Германия. Работя от 2013г. в дома на една възрастна дама като Болногледач. Семейството, в което попаднах, са много мили хора и ме приеха като член от семейството им. За всичко това изказвам – СЪДЕЧНА БЛАГОДАРНОСТ на фирмата и винаги тъка сърцато да се отнасят към клиентите си. Благодаря!

2016

Коментар за Ренато Груп от Боряна Странджева

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изпратени поздравителни картички от наши служители, можете да разгледате ТУК.

 

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

 

 

Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук