Двойно покачване на пенсия за 5 години работа с Ренато Груп / ВИДЕО/

Нека Ви запознаем с Бойка Манова – едно от многобройните бижута на фирма Ренато Груп.

Бойка работи на трудов договор с фирмата ни от юни 2016 година и тези дни отпразнувахме цели 5 години познанство, вярност, приятелство и съвместна работа!

Решихме да заснемем във видеоклип разказите на Бойка, за да може нейната история да стигне до повече хора, да бъде полезна за много от Вас и да отговори на множеството въпроси, заявки за недоверие и съмнение, породени от конкурентни фирми през годините.

Бойка има 41 години трудов стаж в България. Пенсионното й решение е на стойност 386 лева. 
В момента, след 5 години работа с нашата фирма, Бойка получава 726 лева пенсия. ДВОЙНО!

Изслушайте видеото до край и се докоснете до същността ни и до подплатените с доказателства облаги за всички наши служители!

В конкретния пример става ясно, че за една календарна година покачването на пенсията възлиза на 4.080 лева. Погледнато в перспектива за идните 5 години, това възлиза на над 20.000 лева! Помислете за утрешния ден! Помислете от днес за Вашето бъдеще!

Ако все още сте на кръстопът, свържете се с нас: +359 878 122 821; +359 885 178 397!

При интерес, кандидатствайте ДИРЕКТНО ТУК!

Разгледайте и още едно интересно видео на друга наша служителка, която описва ползите от Трудовия договор с нашата фирма в конкретен пример – обезщетение при безработица ТУК: https://rabotagermania.com/poseshtenie-na-svetla-berova-v-ofisa-na-renato-grup/

Още мнения натрупани през годините от наши служители , можете да разгледате ТУК.

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук