Топ 3 Бонуси за Социални Асистенти в Германия

Всеки, който работи с нас, е наясно на какво държим ние като колектив, кои са важните общочовешки принципи, които следваме и какво отношение предлагаме ние като работодател – приятел.

Стъпвайки на тези основи, нека заедно да променим стандарта за работа в Германия като социален асистент. Заедно можем да направим първите фундаментални крачки към промяната в немското мислене и оценка към България, българските фирми и българските болногледачи.

Представяме на Вашето внимание следните атрактивни предложения:

1. Препоръчайте ни на немско семейство и вземете 100 € бонус!

Подробности вижте тук: https://rabotagermania.com/stanete-nashe-reklamno-lice-preporychaite-ni-na-semeistvo-v-germaniq/

2. Препоръчайте ни на Ваш колега и вземете 100 € бонус!

Подробности вижте тукhttps://rabotagermania.com/preporycheite-ni-na-vash-kolega-socialni-asistenti-v-germaniq/

3. Прехвърлете се към нас директно с Вашия клиент и получете по-добри финансови условия и осигуровки на таван за България!

Подробности вижте тук: https://rabotagermania.com/ne-jelaete-da-smenqte-nemskoto-semeistvo-pri-koeto-rabotite-no-iskate-po-dobri-usloviq/


За да кандидатствате,  моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Опишете на кратко условията на които работите до момента. След разговор с нас ще Ви изпратим детайлна информация и ще Ви съдействаме във всеки един процес, за да можете да бъдете спокойни в избора си! Доверете се на опита ни за всички тези повече от 14 години!

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук