Благодарим Ви, Калина!

Вече ни е трудно да намираме думи, с които да благодарим за скъпите подаръци, които получаваме по пощата от наши служители. Не само заради финансовото стойност на подаръците (което не е никак малко!), но най-вече заради жеста и вниманието, което приемаме като своеобразно признание, че сте доволни от работата на офис-екипа.

А за по-голямо признание не можем и да мечтаем!

Скъпа Калина, искаме да ви благодарим от сърце! За последните три години и половина, през които работим съвместно, Вие се превърнахте не просто в служител, но и в близък наш приятел. Възхищаваме се на Вашия позитивизъм, доброта и търпение. Знаем, че в тази професия не е никак лесно да го запазите!

Вие никога не пропускате да ни поздравите за празниците и да заделите от заплатата си не малко пари, за да ни доставите радост. Нещо повече, обръщате внимание на детайла, на картичките, на посланията и ни карате да се чувстваме като нетърпеливи деца, докато разгъваме подаръците си.

Благодарим ви!

Пожелаваме Ви добротата, с която дарявате другите, да Ви се върне с пълни шепи,

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук