За Нас

slide1

„Доверието се гради с години,

руши се със секунди,

а се възстановява цяла вечност!“

Вероятно се питате как да изберете работодател за работа в Германия като социален асистент, когато в интернет пространството има толкова много фирми, предлагащи атрактивно заплащане и отлични условия за социални асистенти с опит и добри езикови познания. Как да се спрете на правилния, когато вече сте били лъгани и не искате това да се повтори? Ако отделите време да прочетете следващите редове ще разберете кое ни прави добри в нашата работа. Дори и да не се спрете на нас, ще Ви насочим какво трябва да изисквате от бъдещия си работодател, за да направите правилния избор.

Фирма „Ренато Груп“ Ви предлага:

  • Заминаване без такси и комисионни!
  • Законна работа с Трудов договор!
  • Високи нетни заплати– от 950 € до 1300 €!
  • Високи осигуровки върху 3000 лева!
   /В зависимост от Вашите предпочитния, трудовият Ви договор се сключва върху 40, 35 или 30 часа. Изборът е изцяло Ваш!/
  • Бонуси за Коледа и Великден!
  • Поет транспорт!
  • Безплатно настаняване и храна!
  • Допълнителна застраховка в ЗД „Алианц България“ и застраховка Трудова Злополука
  • 24 часов спешен телефон!
  • Бърза реакция и съдействие при проблем!

Обединението от фирми „Ренато Груп“ е създадено през 2006 г. и извършва дейност в сферата на Социалните услуги и в частност селектиране на квалифицирани кадри, за работа в Република Германия, като Социални асистенти/Болногледачи на възрастни хора. (Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане).

Вече десет годни, фирма „Ренато Груп“ предоставя своевременно, надеждно и ефективно, възможно най-добрите услуги, отговарящи както на Вашите очакванията, така и на изискванията на немските ни партньори и в частност – семейства.

Ние Ви предлагаме дългосрочно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и лично отношение. Това налага осъществяване на лична среща, за да можем да Ви създадем работен профил, да изготвим Автобиография, за да селектираме най-подходящата за Вас работна позиция, като вземаме предвид: нивото на езиковите Ви познания, квалификация, опит, Вашите очаквания и изисквания.

Най-добрият рекламен агент е доволният клиент! За нас е огромна чест и признание, че над 50% от кандидатите за Социални асистенти, се обръщат към нас, по препоръка на техни близки и познати, с които работим или са работили с нас през годините и чиито изисквания спрямо нашите услуги са били напълно удовлетворени. Благодарим Ви за доверието! Ние съзнаваме и високо оценяваме Вашата преданост през времето, през което сме работили заедно.

Благодарствени и поздравителни картички, както и снимки изпратени от наши служители от Германия,  можете да разгледате ТУК и ТУК.

Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук