Знаете немски? Търсите сигурна и законна работа в Германия като Болногледач? Заплати от 1000 до 1300+ евро и реални осигуровки на тавана за България!

BeFunky Collage 1200.630

Уведомяваме тези от Вас, които знаят немски език и имат опит в сферата за обгрижване на възрастни хора, че  получаваме много нови заявки за този и следващите  месеци, както и че се осовобождат вече проверени  от наши асистенти оферти, които са по заместване за 1-3 месеца! Възползвайте се от нашите отлични условия и високи осигуровки!

Гарантираме сигурност и коректност! Присъединете се към нашия голям екип!

Фирмата ни е директен работодател, който подписва Трудов договор със своите служители и ги командирова в Германия! Това означава, че зад гърба си Вие ще имате постоянна подкрепа и съдействие от наша страна за казуси от всяко едно естество. Текучеството на персонал през годините е много ниско – под 20%. Голям брой асистенти работят с нас от повече от 2-3 години, което само по себе си подплатява нашите думи..

 • Предлагаме Ви законна работа в Германия с високи осигуровки на тавана за България 2600 лв. , при 40 часов стандартен трудов договор!
 • Месечно чисто възнаграждение от 1000 € до 1300+ €
  / Заплатите са за кандидати с разговорно или добро ниво по немски език /
 • Бонуси за Коледа и Великден
 • Платени здравни, социални и пенсионни осигуровки на 100% от фирмата
 • Безплатно настаняване и храна
 • Без такси и комисионни
 • Фирмата ни поема пътните Ви разходи в двете посоки
 • Допълнителна застраховка за Трудова Злополука за чужбина за 10 000 евро!
 • 24-часов спешен телефон 
 • Бърза реакция при възникнал проблем
 • Гарантираме коректност, сигурност и лично отношение към всеки един служител!

Пример: Вашата нетна заплата е 1100 евро. Това означава, че осигуровките, които се плащат за Вас към държавата, са на максимума за България – 2600лв, при 40 часов договор.
Брутната Ви заплата е около 1500-1600евро, като нямате никакви допълнителни разходи за храна и квартири, поет ви е транспорта и всички допълнителни застраховки при злополука.

Ако предложението ни представлява интерес за Вас моля кандидатствайте ТУК.
Или се свържете с нас по телефон или скайп от ТУК.

Изисквания към кандидатите:
Владеене на говорим немски език, свързан с процеса на работа. (Кандидатът трябва да е с минимум РАЗГОВОРЕН немски език – да разбира и образува прости изречения).
За кандидати с по-слаби немски познания, фирма „Ренато Груп“ ООД предлага материали за самоподготовка.
Опит в грижата на възрастни и болни хора по домовете: личен (с болни родители) или професионален (работен опит от Гърция, Италия, Германия)
• Препоръчителна възраст: 38 – 65 год.
• Опит в домакинството: готвене, гладене, почистване

Подробната работна оферта, можете да намерите ТУК !

 

Ако предложението ни представлява интерес моля, попълнете контактната форма и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.
Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

 

*
*
*
*
*
*

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук