Мнение за Ренато Груп от Тоня Първанова 2 пост

Мнение за Ренато Груп от Тоня Първанова 2 пост

Много често познати и непознати ме питат за работата ми като социален асистент, както и за фирмата, в която работя. Бих искала тук да споделя впечатленията си от моя работодател, за да ви помогна при избора, в случай че си търсите работа в тази сфера.
В началото на януари 2014 год. сключих договор за работа с фирма Ренато Груп и до момента продължавам да работя като социален асистент в Германия.
Винаги съм получавала заплата си без закъснение, а фирмата плаща на 100% за моите социални, здравни и пенсионни осигуровки, които са върху сума от 2100 лв! Правят ми допълнителна застраховка за трудова злополука и купуват билетите ми, свързани с моето командироване и прибиране в България. Реално аз нямам никакви удръжки или допълнителни разходи.
Когато започнах работа във фирма Ренато вече бях пенсионерка и за 40 год. трудов стаж пенсията ми беше 260 лева. Работя максимален брой месеци годишно. Всяка година по два пъти подавам молба за осигурителен стаж и осигурителен доход в НОИ. Преизчисляват ми пенсията и сега, две години по-късно, тя е 383 лева, което е 50% увеличение!
Моето мнение за работата ми с фирма Ренато Груп е отлично! Много млади хора, винаги са честни, коректни, загрижени и стриктно спазват законите и обещанията си. Всеки месец по два пъти ми се обаждат, за да ги информирам как съм и имам ли проблеми. Честитят ми всички празници с подаръчета и с пожелания, които ме трогват до сълзи. Аз се чувствам сигурна, защото знам, че те мислят за мен и че винаги мога да разчитам на тяхната помощ.
На целия екип на фирма Ренато Груп желая здраве и успех в благородната им професия!

Мнение за Ренато Груп от Тоня Първанова 2 пост

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук