Работа в Германия за Социални асистенти и Болногледачи. Спестяване между 8 000 и 10 000 лв. на контракт! Това възможно ли е?

pari-spestiavane

Да, това е възможно!!!

В по-голямата си част,

нашите служители получават нетна заплата в диапазона 950-1200 Eвро, чисто, след всички направени разходи ( а в някои случаи и до 1300 евро и + , в зависимост от офертата и нейната тежест ). При контракт от 5 месеца, който обикновено сключваме, парите, които ще бъдат спестите по сметката Ви ще бъдат около 8.000-10.000 лв.

И това не е всичко…

Освен тези пари, реалната брутна сума, която ще сме платили за Вас за период от 5 месеца, възлиза на около 13.000 – 15.000 лв, тъй като фирма „Ренато Груп“ ООД изплаща Вашите осигуровки на 100%! (средно 500 Евро за месец или 4889 лв. за периода на контракта). Те са предварително изчислени в първоначалната Ви оферта, която получаваме от клиента и са съобразени със закона за задължителна минимална ставка от 9,19 Евро на час, който влезе в сила в Германия от 01.01.2019 г.!

***ВАЖНО*** Високите осигуровки са изключително важни при кандидати на възраст между 50-62 г., на които предстои пенсиониране. Те допринасят за повишаване на Вашия осигурителен праг. Има значение ако сте в болничен или отивате на трудовата борса.

… Освен всичко това, не забравяйте и факта, че за периода на контракта:

– получавате и пълно изплащане на транспортните разходи (в двете посоки), възлизащи на около 200-230 Евро с автобус.

– Ви е осигурена безплатна храна и настаняване в къщата, в която пребивавате, с което спестявате не малък разход.

Не пропускайте и това, че с фирма „Ренато Груп“ ООД Вие ще получавате едно специално отношение, което винаги досега сме имали към нашите служители:

  • Постоянен контакт, съдействие и подкрепа от страна на екипа;
  • 24 часова, отворена телефонна линия за спешни случаи;
  • Бърза смяна и намиране на нов подходящ случай при евентуален проблем, смърт или просто, ако химията с възрастното лице не се получава;

Заповядайте при нас, присъединете се в екипа ни, доверете се на опита ни… и ние ще направим всичко по силите си, за да Ви помогнем!

Вече 10 години фирмата ни съдейства на българи да намерят своята реализация в Германия!

В момента получаваме голям брой разнообразни оферти, които биват селектирани и подбрани специално за Вас и спрямо Вашите изисквания. Средно на ден получаваме между 7 и 10 оферти. Свържете се с нас и ние ще Ви намерим подходящата работна позиция! Подробна работна оферта, можете да намерите ТУК !

Ако предложението ни представлява интерес за Вас моля кандидатствайте ТУК и представител на фирмата ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа. Моля, имайте в предвид, че за да можем да ви съдействаме трябва да имате поне разговорно ниво по немски език!

… Моля Ви имайте предвид, че ако кандидатствате за позиция при нас с настройката, че работата като Социален асистент е лесна и няма какво да губите, тъй като не плащате комисионна, поемат Ви се разходи за транспорт и ще спестите лесни пари за 5-6 месеца- По-добре се откажете още сега! Дейността на Социалния асистент и в частност грижата за възрастни хора е изключително трудна и отговорна задача, която не е за всеки, а само тези,

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук