Ренато Груп вече и с представителство в Югозападна България!

Божидар Попов
(Представител за Югозападна България. Тел: +359 898 47 17 04)

Продължаваме неуморно да работим върху своето разрастване, с цел да улесним Вас – нашите бъдещи кандидати, търсещи реализация като социални асистенти в Република Германия.

Политиката на фирма „Ренато Груп“ е да каним всеки нов кандидат на лична среща, за да се уточнят езиковите му познания, компетенции и изисквания, с цел да му предложим работна оферта, доближаваща се максимално до неговите очаквания и лични предпочитания.

Опитът ни през последните години показа, че за съжаление, липсва възможност за удобен транспорт от Югозападна до централна България. Поради тази причина, голям брой кандидати от този регион отпадат, тъй като са възпрепятствани да ни посетят в нашия офис в гр. Казанлък.

По този повод казваме „Добре дошъл“ на най-новия член на екип на „Ренато Груп“ – Божидар Попов, който ще бъде нашия нов представител в този регион. С помощта на Божидар, всички Вие, които живеете в Югозападна България, знаете немски език и имате опит в сферата за обгрижване на възрастни хора, ще имате пряк контакт с наш представител!

Офисът се намира в гр. Кюстендил и обхваща региона на Дупница, Благоевград, Сандански, Перник дори и София!

Ако все още не сте се запознали с условията и предмиствата на фирма Ренато Груп, можете да го направите като кликнете ТУК.

Визитка. Божидар Попов е на 31 години. Завършил е Немска филология в гр. Пловдив и е квалифициран преподавател по немски език на свободна практика. Доскоро организираше курсове по немски език за социални асистенти в „Градът под тепетата“. Голям процент от нашите служители го познават лично, тъй като успешно са завършили именно този курс, в резултат на което ние сме ги назначили на работа.

Наскоро Божидар взе решение да се върне в родния си град Кюстендил, което бе и причината да го поканим да се присъедини към нашата фирма.

От този момент, за радост, Божидар става час от нашия екип – към него ще можете да задавате своите въпроси и разбира се чрез него и с негова помощ ще кандидатствате директно за работа във фирмата като социален асистент в Германия, без да имате излишни транспортни разходи до Казанлък за провеждане на необходимото интервю!

Разбира се, Боби ще бъде в готовност да Ви предоставя ценни напътствия и съвети, защото лично и добре познава фирмата, начинът ни на работа… а и отлично може да прецени дали знанията Ви по немски език са достатъчни. За тези от Вас, които не говорят добре немски има и подготвени материали за самоподготовка!

Всички ние от фирма „Ренато Груп“, включително и нашият нов представител – Божидар Попов, ще се радваме съвместното ни начинание да бъде успешно и ползотворно и по този начин да успеем да бъдем полезни на всеки един от Вас!

За целта можете да се свързвате с Божидар на посочените по-долу контакти за връзка. След проведен разговор с него и проверка на знанията Ви по немски език, Вие заедно ще се уговорите за лична среща в удобно за Вас време. По този начин Божидар ще има възможност по-подробно и детайлно да Ви разясни всичко онова, което Ви интересува. Разбира се, ще Ви окаже съдействие и при изготвяне на документи за кандидатстване.

Ако все още не сте се запознали с условията и предимствата на фирма „Ренато Груп“, можете да го направите като кликнете ТУК.

  Контакти за връзка: Божидар Попов бул. „Македония“ № 2, етаж 3 гр.

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!