Фирма Ренато отбелязва 10 години от основаването си.

 

poster-10-godini-2

Благодарим на всички наши служители, с които работим и сме работили през годините.

Благодарим Ви за доверието, за всеотдайната и упорита работа! С труда си, милосърдието и себеотрицанието си Вие изградихте позитивен имидж на хората работещи в социалната сфера. Вие накарахте западните ни колеги да гледат на фирма Ренато като на сериозен и стабилен партньор, а семействата да искат асистенти само от България. Това го дължим изцяло на Вас!

Поднасяме извиненията си на онези от Вас, на които не успяхме да съдействаме за работа и на чиито очаквания не отговорихме. Искрено се надяваме, че всеки от Вас е намерил реализация и място, на което е щастлив и оценен.

Ние, офис служителите на фирма Ренато, обещаваме да се стараем още повече да отговаряме на нуждите Ви в намирането на сигурна работа в Германия! Да взимаме предвид всяко Ваше мнение и да се променяме спрямо очакванията Ви. Защото ние сме това, което сме, благодарение на Вас! Благодарим Ви от сърце!

Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

 


Повече подробности за нашата компания, както и ценни съвети относно законното пребиваване и работа в Германия като социален асистент можете да разгледате ТУК. 

baner-za-facebook-ad-words-agency1200x628
Дизайнът и съдържанието на този сайт са обект на авторско право.  Копиране може да става само с предварително писменото съгласие на „Ренато Груп“!

телефон и viber +359878122821   Скайп обаждане или чат с Ренато-БГ ООД Обаждане
Кандидатствайте тук